OM MIG

Välkommen hem till mig

Att sitta ned framför ett anteckningsblock har alltid varit heligt för mig, medan andra barn sparkade boll eller brottades på skolgården så satt jag kvar inne hos ”fröken” för att hjälpa henne med att sätta röda bockar på mina klasskamraters rättstavningstest.

Det var då, nu är nu. Jag valde att 2006 lämna min hemstad Karlstad för att flytta till Småland och plugga journalistik vid dåvarande Högskolan i Kalmar, programmet hette då medieproduktion- och journalistik. Efter det att jag slutade 2009 så testade jag på många olika banor, men landade till slut i att det är journalist jag bara måste vara. Företaget startade jag 2012 och sedan dess har jag på olika sätt försörjt mig på det underbara livet som frilansjournalist.

Underbart i all sin hysteri, det är ju inte så att det journalistjobb växer på träd. Med tiden fick jag helt enkelt utvecklas och fann, kanske lite oväntat, att det finns så mycket annat man kan göra än att skriva journalistiska texter. Jag har arbetat för företag och organisationer med textbearbetning, hoppat in som kommunikatör lite varstans och tagit korttidsvikariat på bland annat Sveriges radio. Jag har fotograferat styrelser, gjort kundreportage och korrekturläst äktenskapsförord. Lite halvgalet – absolut. Men jisses vad kul jag har om dagarna.

Jag bor och verkar i Småland, närmare bestämt i Arebro som ligger ett par mil utanför Växjö. 2018 köpte vi en gammal skola i byn och vid sidan av mina uppdrag jobbar jag hårt för att sköta om trädgården samt renovera skolan till toppskick. Drömmen just nu är att göra om det gamla kapprummet till ett kontor som kan rymma ännu fler möjligheter. Drömmen är också att kunna bli självförsörjande på grönsaker då odling är ett av mina största intressen.

Att jobba och få ta hand om min underbara familj, som förutom make består av sonen Evan (född april 2019) samt de två mexikanska nakenhundarna Bosse och Bullen, är det jag brinner för. Så tveka inte – hör av dig om det är något du som företagare eller privatperson behöver hjälp med – inget uppdrag är för stort eller för litet och jag gör alltid mitt bästa för att hjälpa mina kunder att nå resultat. Jag är helt enkelt en skicklig och mångfacetterad frilansare – med penna, kamera och deadline som mina bästa arbetskamrater.

BOKA ETT MÖTE/FÖRFRÅGAN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Scroll to Top