OM MIG

Välkommen hem till mig

Att sitta ned framför ett anteckningsblock har alltid varit heligt för mig, medan andra barn sparkade boll eller brottades på skolgården så satt jag kvar inne hos ”fröken” för att hjälpa henne med att sätta röda bockar på mina klasskamraters rättstavningstest.

Det var då, nu är nu. Jag valde att 2006 lämna min hemstad Karlstad för att flytta till Småland och plugga journalistik vid dåvarande Högskolan i Kalmar, programmet hette då medieproduktion- och journalistik. Efter det att jag slutade 2009 så testade jag på många olika banor, men landade till slut i att det är journalist jag bara måste vara. Företaget startade jag 2012 och sedan dess har jag på olika sätt försörjt mig på det underbara livet som frilansjournalist.

Underbart i all sin hysteri, det är ju inte så att det journalistjobb växer på träd. Med tiden fick jag helt enkelt utvecklas och fann, kanske lite oväntat, att det finns så mycket annat man kan göra än att skriva journalistiska texter. Jag har arbetat för företag och organisationer med textbearbetning, hoppat in som kommunikatör lite varstans och tagit korttidsvikariat på bland annat Sveriges radio. Jag har fotograferat styrelser, gjort kundreportage och korrekturläst äktenskapsförord. Lite halvgalet – absolut. Men jisses vad kul jag har om dagarna.

Jag bor och verkar i Småland, närmare bestämt i Braås utanför Växjö. 2020 blev året som inte bara kommer präglas av coronapandemin, det har även varit en omtumlande period för mig med skilsmässa, bodelning och allt annat som hör till. Äntligen står jag nu på egna ben igen och nu påbörjas projektet med att renovera en 60-talsvilla på nätta 137 kvadrat. Vad gör väl det om man som jag fullkomligt älskar att tapetsera och måla – inte minst i tidsenliga kulörer. 

Någonstans mellan renoveringsprojekt och småbarnsliv finns det dock alltid tid för det jag älskar – att jobba med text och kommunikation. Så tveka inte – hör av dig om det är något du som företagare eller privatperson behöver hjälp med – inget uppdrag är för stort eller för litet och jag gör alltid mitt bästa för att hjälpa mina kunder att nå resultat. Jag är helt enkelt en skicklig och mångfacetterad frilansare – med penna, kamera och deadline som mina bästa arbetskamrater.

BOKA ETT MÖTE/FÖRFRÅGAN

Nyfiken på vad jag har att erbjuda? Hör av dig redan idag!

Scroll to Top