TEXT

En stor anledning till mitt yrkesval var just min fascination för det skrivna ordet. Jag har bland annat varit journalist för lokaltidningar, arbetat som skribent för Virserums konsthall, varit redaktör för ETC Växjö samt arbetat som programledare för Sveriges radio P4 Kronoberg.

Det kan vara svårt att sätta en ”titel” på en frilansare, men utöver det att jag har arbetat med nyhetsmaterial så har jag även samlat på mig oerhört mycket erfarenhet om mat- och hållbarhetsfrågor. Som skribent har jag bland annat bidragit till Virserums konsthalls bok om framtidens värld (TRÄ 2016) och jag har även varit skribent till landets största matmässa med fokus på hållbarhet (MAT).

En korrekt skriven text gör så mycket och jag har under årens lopp sett otaliga exempel på hur företag och organisationer gynnas av ett bra textinnehåll. Utöver att arbeta som journalist har jag erfarenhet av att hjälpa till med korrekturläsning och redigering, en bra text kan vara helt avgörande om budskapet ska kunna nå fram. Slarvigt formulerade meningar och syftningsfel kan betyda att du går miste om chanser – det är i sammanhanget en bra försäkring att anlita någon som kan ämnet.

Det kan handla om stort och smått – hör av dig för mer information och prisuppgifter

BOKA ETT MÖTE/FÖRFRÅGAN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Scroll to Top